Geslacht:

Reu

Ras/Type:

Kruising

Leeftijd:

8 jaar

Schofthoogte:

middelmaat schofthoogte 55cm, 18 kg

Gecastreerd:

Ja

Herkomst:

Roemenie

Bijzonderheden:

Verblijfplaats:

Kinderdijk

Adoptiekosten:

150 euro

Meer over

Pepper is een lieve hond. Is aanhankelijk naar vertrouwde mensen (eenkennig), luistert goed. Hij kent de basiscommando’s zoals zit, hier, blijf, lif, plek en rol enz. Het is een slimme hond die je makkelijk van alles bij kan leren.

Hij kan los in losloopgebieden. Daar gaat het goed met andere honden. Blijft altijd netjes in de buurt en gaat er nooit zomaar vandoor. Als hij een andere hond ziet gaat hij er op een normale manier naartoe en als je hem terug roept dan komt hij netjes terug.

In een woonwijk kan hij niet los.

Pepper is bang voor water dus zwemmen doet hij niet.

Loopt over het algemeen netjes mee aan de riem kan soms wat trekken. Hij heeft uitvalgedrag naar andere honden wanneer hij aan de lijn is.

Hij kan alleen thuis zijn. Gaat dan rustig liggen. Gebruikt ook geen bench

Pepper is over het algemeen echt een hele lieve hond maar hij is onzeker naar visite en naar andere honden aan de lijn. Met de juiste begeleiding is dit in goede banen te leiden maar is wel iets om rekening mee te houden.

We plaatsen hem liever niet bij kinderen. Het baasje heeft zelf een dochter van 5 maar dat is vertrouwd. We weten dat kinderen vaak andere kinderen over de vloer krijgen en dat vindt Pepper lastig.

Wordt niet geplaatst bij een andere hond (en)

kan met katten

kan mee in de auto

Pepper is een hond die veel beweging nodig heeft, een tuin is ook vereiste

ivm veranderde privesituatie zoekt het baasje een nieuw thuis

Ik heb interesse!

Wat leuk dat u interesse heeft in deze hond. Laat uw gegevens achter en we nemen binnenkort contact met u op. Alvast bedankt.