Geslacht:

Teef

Ras/Type:

Kruising

Leeftijd:

2 jaar

Schofthoogte:

Middelmaat

Gecastreerd:

Ja

Herkomst:

Curacao

Bijzonderheden:

Verblijfplaats:

Gastgezin Curacao

Adoptiekosten:

450 euro

Meer over

Deze dame is vermagerd en gewond gevonden op straat. Helaas moest daarom 1 poot geamputeerd worden. Maar daar heeft ze geen last van. Ze is helemaal opgeknapt en ze verdient echt een mooi nieuw thuis!

Ze is een onwijs lieve en vrolijke hond. Er zit geen kwaad in. Livia houdt van rust maar doet het nu ook prima in de drukke roedel, zolang ze maar een rustig plekje heeft om zich terug te trekken. Ze speelt zo nu en dan heel leuk met andere honden en begint ook steeds meer speeltjes te ontdekken, vooral de touwspeeltjes vindt ze leuk en vermaakt ze zichzelf goed mee.

Ze kan goed met kinderen, maar is in eerste instantie wat terughoudend. Ze kan prima in een gezin met wat oudere kinderen vanaf een jaar of 7. Ze vindt het niet leuk als kinderen ineens op haar af komen, ze doet niks maar wil dan weg.

Katten onbekend maar ze reageert niet op gemiauw van de katten van de buurvrouw.

Livia vindt het super leuk om mee te gaan wandelen. Dit doet ze heel goed aan de riem (zonder getrek) maar ze luistert ook onwijs goed los en houdt je dan goed in de gaten en komt regelmatig even terug of kijkt achterom. Ze kan heel hard rennen en vindt dit ook erg leuk.

In de auto doet ze het ook prima.

Het is een echte kroelkont die het liefst de hele dag op schoot bij je komt knuffelen. Livia slaapt op dit moment buiten bij de andere honden maar ze vind het heel fijn om binnen te zijn en ze doet het zowel in de nacht als overdag prima binnen, ook als je weg bent. Ze is heel snel tevreden. Geef haar iets zachts om op te liggen en een aai over haar bol en ze is de gelukkigste hond op aarde.

Deze kanjer verdient een liefdevol thuis

wanneer je op een hond reageert is dat geheel vrijblijvend. Je wordt gecontacteerd en vanuit beide kanten is er ruimte voor vragen. Ook kunnen we filmpjes sturen alvorens je over gaat tot adoptie. Een juiste plaatsing is het allerbelangrijkste!

Ik heb interesse!

Wat leuk dat u interesse heeft in deze hond. Laat uw gegevens achter en we nemen binnenkort contact met u op. Alvast bedankt.