Geslacht:

Teef

Ras/Type:

kruising

Leeftijd:

4 jaar

Schofthoogte:

middelmaat

Gecastreerd:

Ja

Herkomst:

Curacao

Bijzonderheden:

Verblijfplaats:

Alteveer

Adoptiekosten:

100 euro

Meer over

Een lieve aanhankelijke hond.

Vooral binnen haar eigen gezin in haar wereldje voelt ze zich op haar best.

Ze kan met kinderen. In het gezin zelf zijn kleine kinderen dat gaat goed daar is ze lief voor ook met kinderen die op visite komen. Vanzelfsprekend altijd onder toeziend oog van volwassenen. Ze weet ook goed wat wel en niet van haar is want ze laat speelgoed van de kinderen netjes met rust

Mensen die regelmatig op visite komen en ze kent is helemaal goed. Vreemde mensen is ze afwachtend en zal ze blaffen en op afstand blijven.

In het huidige gezin is ook een kat.

Limpi kan niet met andere honden. Dat is ook de reden dat het in huidige gezin niet gaat deze worden nu van elkaar gescheiden gehouden. Ze heeft uitvalgedrag naar andere honden en reageert er ook op wanneer ze deze tegenkomt. Dit is in goede banen te leiden wanneer je gewoon doorloopt.

Ze kan prima paar uurtjes alleen zijn. Omdat ze waaks is niet voor het raam want dan gaat ze blaffen. Nu verblijft ze in de keuken.

Ze is gevoelig voor prikkels. Zowel op straat als in wandelgebieden. Hoe meer rust hoe beter

Bij haar eigen mensen is ze het meest op haar gemak. is ze dol op knuffelen

Wie kan Limpi een mooi nieuw thuis bieden waar ze zo min mogelijk prikkels heeft. In haar vertrouwde wereldje of naar gebieden waar het rustig is.

We zoeken een huis met tuin

ze kan prima mee in de auto

Wanneer je op een hond reageert is dat geheel vrijblijvend. Je wordt gecontacteerd en vanuit beide kanten is er ruimte voor vragen. Een juiste plaatsing is het allerbelangrijkste!

Ik heb interesse!

Wat leuk dat u interesse heeft in deze hond. Laat uw gegevens achter en we nemen binnenkort contact met u op. Alvast bedankt.