Geslacht:

Reu

Ras/Type:

Kruising

Leeftijd:

3 jaar

Schofthoogte:

Middelmaat

Gecastreerd:

Ja

Herkomst:

Curacao

Bijzonderheden:

Verblijfplaats:

Gastgezin Margraten

Adoptiekosten:

250 euro

Meer over

Een totaal eigen karakter, een aanhankelijke lieve bron van energie!

Hij is ontzettend graag buiten, regen of zon, het maakt hem niet uit, als hij maar kan snuffelen,rennen en spelen. Hij vindt het leuk om af en toe te kijken wat je aan het doen bent.

Hij zou ook perfect passen op een boerderij. Niet snel onder de indruk van iets. Hij staat zijn mannetje!

In de roedel gaat het met de ene hond beter dan met de andere. Dash kan soms fel reageren.

Spelen met Dash? Een hele dikke JA! Hij speelt enorm graag, of het nu rennen achter een bal aan is,
of lekker stoeien, hij vindt het geweldig!

Aan nieuwe mensen moet Dash altijd even wennen, maar als je hem met rust laat en hem zijn eigen
tempo laat bepalen dan is wordt hij je beste vriend! Een druk gezin met veel verloop van mensen zou niet het beste voor hem zijn.

Hij is een bench gewend. Helaas heeft hij hier bij de vorige baas te vaak en te lang in moeten zitten, maar hij heeft er geen afkeer van. Hij kan wel wat territoriaal reageren als
hij er bijvoorbeeld wat lekkers in krijgt.

Autorijden: als de deur op een kiertje staat zit Dash er al in. Hij gaat ontzettend graag met je mee.

Spelen met andere honden vindt Dash leuk, hier geldt hetzelfde als voor de mens de ene hond vindt hij leuk, de andere heeft hij niets mee.

De foster kan gerust met Dash loslopen, als hij alleen is zonder andere honden om zich heen luistert hij
perfect! Hij gaat graag op onderzoek uit maar dan is vaak één keer roepen voldoende. Als zijn focus op een andere hond ligt dan willen zijn oren wel eens uitgeschakeld worden. Begrijpelijk ook, want alle energie gaat dan in de focus en het spelen zitten.
Water vindt hij ook helemaal geweldig.

‘s Avonds ligt hij ontzettend graag tegen je aan (of op je als er geen plek is)

Wat wij zoeken voor Dash:
Een energieke baas die echt voor hem gaat! Die veel tuin heeft waar hij lekker kan snuffelen, spelen en rondrennen, of iemand die echt met hem bezig gaat zijn. Veel wandelen, eventueel een training
volgen in Agility. Dash is ontzettend beweeglijk, hij kan springen als een hert en zoals eerder beschreven is hij niet snel bang.

Omdat Dash zijn krachten niet kent plaatsen we hem niet in een gezin met kinderen, ook omdat daar vaak veel verloop is van mensen/kinderen

Kan niet met katten

Wanneer je op een hond reageert is dat geheel vrijblijvend. Je wordt gecontacteerd en vanuit beide kanten is er ruimte voor vragen. Voor honden in Nederland geldt natuurlijk dat je ze kan ontmoeten. Honden in buitenland kunnen we filmpjes sturen alvorens je over gaat tot adoptie. Een juiste plaatsing is het allerbelangrijkste!

Ik heb interesse!

Wat leuk dat u interesse heeft in deze hond. Laat uw gegevens achter en we nemen binnenkort contact met u op. Alvast bedankt.