Geslacht:

Teef

Ras/Type:

Border Collie

Leeftijd:

9 jaar

Schofthoogte:

Middelmaat

Gecastreerd:

Ja

Herkomst:

Ierland

Bijzonderheden:

Verblijfplaats:

’t Harde

Adoptiekosten:

in overleg

Meer over

Een ontzettend lieve en aanhankelijke hond. Eigenlijk gewoon een topper dus zij gaat iemand heel blij maken

Loopt heel goed aan de lijn. Loslopen kan ze ook. Ze kan prima met andere honden maar baasjes willen dat ze wordt geplaatst bij iemand waar geen andere honden zijn. Met andere honden in haar roedel, vertoont ze drijfgedrag. Verder is ze een hele lieve en sociale hond. Heeft nooit ruzie. Kan eigenlijk met alle honden.

Bet is een zelfverzekerde teef. Een huis waar ze lekker alleen alle aandacht en beweging krijgt is het beste voor haar. Nu zit ze in een te grote roedel.

Ze kan met kinderen. Liefst wat ouder. Ze is super lief naar kinderen maar reageert soms op geluidjes van speelgoed. Verder is ze de allerliefste hond met kinderen.

Kan prima paar uurtjes alleen zijn.

In het verleden heeft ze met een kat samen geleefd. Dat ging goed. In het begin even aftasten.

Ze is vriendelijk naar visite. Ze houdt van mensen en van aandacht. Ook van vreemden. Ze blaft niet dus zeker niet waaks

Bet vindt het natuurlijk heerlijk om mee naar buiten te gaan maar in huis is ze geen druktemaker. Behalve als ze eten krijgt wordt ze helemaal blij.

Ze kent basiscommando’s zoals hierkomen, zit, wacht en af

We zoeken een huis met tuin.

Ze kan goed mee in de auto gaat dan meestal lekker liggen

Wanneer je op een hond reageert is dat geheel vrijblijvend. Je wordt gecontacteerd en vanuit beide kanten is er ruimte voor vragen. Voor honden in Nederland geldt natuurlijk dat je ze kan ontmoeten. Honden in buitenland kunnen we filmpjes sturen alvorens je over gaat tot adoptie. Een juiste plaatsing is het allerbelangrijkste!

Ik heb interesse!

Wat leuk dat u interesse heeft in deze hond. Laat uw gegevens achter en we nemen binnenkort contact met u op. Alvast bedankt.