Geslacht:

Reu

Ras/Type:

Old english bulldog x stafford

Leeftijd:

4 jaar

Schofthoogte:

groot

Gecastreerd:

Ja

Herkomst:

Nederland

Bijzonderheden:

Verblijfplaats:

Eindhout (België)

Adoptiekosten:

150 euro

Meer over

Een hele enthousiaste mensenvriend, altijd in voor een spelletje en wandeling. Zijn terrein bewaken doet hij als geen ander maar hij blaft zelden. Met andere honden is hij wisselend. Bij het huidige gezin leeft hij samen met een jonger reutje en dat gaat goed. Hij is wel onstuimig en kent soms zijn eigen krachten niet. Andere dominante reuen accepteert hij niet.

Hij kan prima paar uurtjes alleen zijn, sloopt niets en is zindelijk maar het liefste is hij bij zijn mensen.

Baco heeft ruimte nodig en een baas die actief is want hij is heel energiek echt heel actief.

hij is aanhankelijk, gehoorzaam, jachtinstinct, het is een allemansvriend, speels, waaks

Katten en kinderen kan hij goed mee. Hij woont nu ook bij een kind en zal deze niet omver lopen. We plaatsen hem liefste in een gezin of bij een persoon die actief is en echt met hem wat wil doen. Die een hondenmaatje zoekt. Ergens waar hij ook zijn rust kan vinden en waar het niet altijd mega druk is omdat hij dat zelf al is. Het is een sterke hond. Echt op zoek naar een nieuw thuis met de juiste baas. Met kennis van dit ras zou fijn zijn.

Toen hij bij de huidige baasjes kwam was hij ondervoed en zijn gewrichtsbanden van knieën waren gescheurd. Dit is volledig genezen.

Trekt aan de lijn, hij kan mee in de auto maar is dan ook erg onrustig

Op zoek naar de perfecte match voor deze kanjer

Wanneer je op een hond reageert is dat geheel vrijblijvend. Je wordt gecontacteerd en vanuit beide kanten is er ruimte voor vragen. Een juiste plaatsing is het allerbelangrijkste!

Ik heb interesse!

Wat leuk dat u interesse heeft in deze hond. Laat uw gegevens achter en we nemen binnenkort contact met u op. Alvast bedankt.