Geslacht:

Reu

Ras/Type:

Kruising

Leeftijd:

10 maanden

Schofthoogte:

Middelmaat

Gecastreerd:

Ja

Herkomst:

Curacao

Bijzonderheden:

Verblijfplaats:

Heerenveen

Adoptiekosten:

150 euro

Meer over

Een prachtige en aanhankelijke brindle

Hj is gek op aandacht en eten 😊, hij wil graag bij je in de buurt zijn en is super blij als er iemand thuiskomt. Met de andere hond in het gastgezin kan hij lekker spelen.

Ook met kluifjes en speeltjes maak je Thom blij!

Overdag en s’nachts slaapt hij heerlijk in de woonkamer in zijn mandje.

Buiten wandelen vindt hij spannend, maar hij wil wel heel graag mee. Inmiddels loopt hij prima langs auto’s, fietsen en ander verkeer.

Andere honden en katten op straat tegengekomen vindt hij zo spannend dat hij ze weg wil blaffen en daarvoor haalt hij alles uit de kast. Het gastgezin laat hem daarom 3x per dag alleen uit zodat ze hem zoveel mogelijk prikkelvrij kunnen uitlaten en hem dan alle aandacht kunnen geven.

Thom kan niet met katten.

Autorijden gaat steeds beter. Hij vindt het spannend. Ze tillen hem in de auto maar ze nemen hem steeds mee naar het bos en dat vindt hij leuk, dus gaat elke keer weer stapje vooruit

Kan na gewenning met andere honden. Hij is dikke maatjes met de andere hond bij het gastgezin.

Mensen die binnen komen vindt hij allemaal even gezellig

In het gastgezin wonen oudere kinderen. Te jonge kinderen wordt misschien te druk voor hem dus voor de zekerheid plaatsen we hem daar niet bij.

Thom is een ontzettende lieverd waar sommige dingen nog wat extra aandacht nodig hebben, maar hij maakt grote sprongen dus dat moet met de juiste begeleiding helemaal goedkomen!

Wanneer je op een hond reageert is dat geheel vrijblijvend. Je wordt gecontacteerd en vanuit beide kanten is er ruimte voor vragen. Voor honden in Nederland geldt natuurlijk dat je ze kan ontmoeten. Honden in buitenland kunnen we filmpjes sturen alvorens je over gaat tot adoptie. Een juiste plaatsing is het allerbelangrijkste!

Ik heb interesse!

Wat leuk dat u interesse heeft in deze hond. Laat uw gegevens achter en we nemen binnenkort contact met u op. Alvast bedankt.