Geslacht:

Reu

Ras/Type:

Kruising

Leeftijd:

3 jaar

Schofthoogte:

middelmaat 18 kilo

Gecastreerd:

Ja

Herkomst:

Nederland

Bijzonderheden:

Verblijfplaats:

Sas van Gent

Adoptiekosten:

425 euro

Meer over

Cacau is een kruising podenco/braco. Hij werd op straat gevonden en naar het asiel gebracht. Hij was toen wat schrikachtig, je merkte dat hij geen leuk leven heeft gehad zijn eerste 1,5 jaar. Daarom keek hij in eerste instantie de kat uit de boom. 

Inmiddels is Cacau door liefdevolle verzorging, door asiel en zijn huidige gastgezin veranderd in een actieve, lieve en speelse hond. Kan met alle teefjes, pups en kids. dominante reuen vindt hij wat spannend, maar met sociale reuen speelt hij graag. Katten kunnen we bij interesse testen, dat is nog niet bekend. 

Hij kan paar uurtjes alleen zijn los in huis.

loopt netjes aan de riem

Kan mee in de auto

Cacau had hartworm en is hiervoor behandeld inmiddels is hij helemaal gezond verklaard en heeft hij er geen blijvende schade aan overgehouden. 

Wanneer je op een hond reageert is dat geheel vrijblijvend. Je wordt gecontacteerd en vanuit beide kanten is er ruimte voor vragen. Voor honden in Nederland geldt natuurlijk dat je ze kan ontmoeten. Honden in buitenland kunnen we filmpjes sturen alvorens je over gaat tot adoptie. Een juiste plaatsing is het allerbelangrijkste!

Ik heb interesse!

Wat leuk dat u interesse heeft in deze hond. Laat uw gegevens achter en we nemen binnenkort contact met u op. Alvast bedankt.